Ontslag Minister Schauvliege | Youth For Climate

Ontslag Minister Schauvliege

Het spijt ons te vernemen dat mevrouw Schauvliege het slachtoffer is geworden van telefonisch pestgedrag. Deze actie was niet georganiseerd door Youth for Climate, we wisten zelfs niet dat het gebeurde en we zouden zoiets nooit hebben goed gekeurd. Zelf zijn we de laatste weken ook slachtoffer van telefonisch en online pestgedrag en dat is echt niet de manier waarop mensen met elkaar moeten omgaan. Het brengt ons niet dichter bij de oplossing en draagt dus niets bij. 
Vandaar dat we graag nog eens onze boodschap willen herhalen: wij reiken de hand naar alle politici om constructief samen te werken aan een oplossing voor het klimaat probleem. Het spreekt voor ons vanzelf dat daarbij niemand als persoon mag worden aangevallen, maar we onze kennis en inzichten net moeten verbinden om samen een mooie toekomst uit te bouwen.

1 comment

  1. Van Gucht Jos

    Heb zo juist geprobeerd jullie een email te zenden via de contact pagina maar dat is niet gelukt: “error, probeer het later opnieuw” Had een ideetje. Als jullie het willen weten dan graag even jullie email adres of ander email adres ?

    PS: Ben niet actief op de media, alleen bereikbaar via email.
    Jos,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *